keskiviikko 21. tammikuuta 2009

fondyy

Löysin alennusmyynnesitä fondyy alustan, eli telineen, missä saa pidettyä esim. fondyyn liemen lämpimänä. Kokeilimme sitä viikonloppuna itämaiseen ruokaan. Tein 1,5 litraa kanalientä, mihin lisäsin 2,5 cm:n palan inkivääriä ja lisäksi muutaman kuivatun chilinpalon makua antamaan. Liemi pidettiin koko ajan kiehuvan kuumana ja sinne kasteltiin kana- ja possupaloja. Loppujen lopuksi laitoimme kaikki lihapalat kattilaan uimaan ja ongimme niitä sieltä.. Oli hieman hidasta puuhaa nälkäisille kastaa yhtä lihapalaa kerrallaan liemessä..=) Lisänä oli salaattia, paistettua munariisiä, nuudelia ja lihojen dippaukseen soijakastiksetta, sweet chili kastiketta ja sitruunamehua. Kuvanotto muistui mieleen vasta siinä vaiheessa, kun pöytä oli melkein tyhjennetty, kaikilla taisi olla aika kova nälkä.. Mutta helppoa valmistaa ja makoisaa!

Ei kommentteja: