tiistai 23. helmikuuta 2010

banaanipannari


Sopiva jälkkäri tai välipala talven rientoihin! Ja vaikka kuvassa näyttää ehkä hieman epäilyttävältä, niin maku on loistava.. Unohdin ottaa kuvan tuoreeltaan, tässä siis yhden yön jälkeen jääkaappi kylminä..=)

Taikina:
5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 l maitoa
4 kananmunaa

Täyte:
3 banaania
3/4 dl ruskeaa kidesokeria
30 g voisulaa

Valmista pannaritaikina lisäämällä jauhojen joukkoon muut aineet, lopuksi kananmunat. Anna taikinan turvota puolisen tuntia. Kaada taikina pellille ja paista 250 asteessa n. 10 min.
Katkaise kuoritut banaanit ja halkaise puolikkaat. Ota pannukakku uunista ja levitä banaanit pannukakun päälle. Ripottele pinnalle sokeri ja valuta voisula ja jatka paistamista vielä 15-20 min. Nauti lämpimänä.

Ei kommentteja: