sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

caesar salaatti kanalla


Tätä kannattaa kokeilla! Erittäin ruokaisa ja maukas salaatti, loppujen lopuksi salaattiahan tässä salaatissa on vain salaatinlehtien verran, mutta salaatti kuitenkin=)

Salaattiin tarvitset:

jääsalaattia
krutonkeja (helppo valmistaa itse, paahtamalla paahtoleipäpalasia öljyssä ja voissa, kunnes rapeutuvat)
paistettuja marinoimattomia broilerifileepaloja (lisää vain hieman suolaa)
parmesanjuustolastuja

kastike:

1 valkosipulinkynsi
3 tl sinappia
loraus sitruunamehua
loraus worchestershirekastiketta
1 dl oliiviöljyä
1/2 dl ranskankermaa
1 keltuainen
3 anjovisfileetä

Valmistus:

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi. (Maku on aika voimakas jos maistat pelkältään, mutta tasoittuu, kun laittaa salaatin sekaan)

Revi salaatin lehdet sopivan kokoisiksi ja asettele kulhon pohjalle. Paista broileripalat, mausta suolalla ja lisää salaatinlehtien päälle. Ripottele parmesan lastuja päällimmäiseksi ja lisää lopuksi kastike. Ja ei muuta kuin syömään!

Ei kommentteja: