keskiviikko 8. lokakuuta 2008

hassuttelua

1-vuotis kihlapäivän kunniaksi päätin leipoa itselleni ja miehelleni, ja vähän hassutella=) Luomus on vähän kärsinyt, kun jouduin tekemään sen salassa ja päällysteet vielä hirmu kiireellä.. Mutta olen erittäin tyytyväinen silti, sillä ensi kertaa pääsin kunnolla käyttämään pastavärejä ja testailemaan marsipaanisekoitusta.. Ja kuva vielä pahentaa todellisuuttaa.. mutta no can do.. selittelyä selittelyä..

Vielä ei olla toisiamme maisteltu..

Mutta tässä atleetikot tarjottimella..=)





Kakkujen sisältä löytyy vadelma-sitruuna moussea. Idean sain Piece of Caken blogista. Tosin ohje ei osunut silmiini, joten sävelsin itse. Ihan syötävää oli, ei kuitenkaan paras mahdollinen täyte makuuni. Jos nyt tekisin uudelleen, vähentäisin sitruunankuoren määrää. Mutta oikein raikas täyte kyllä!

Moussen ainekset:

200g creme fraichea
1 pakastepussi vadelmia
1 sitruunan raastettu kuori sekä mehu
4 liivatelehteä
2 dl kermaa

Moussea jäi runsaasti yli, mutta sen pystyi sitten seuraavana päivänä syömään pelkälteen..=) Kakun kostutukseen käytin maitoa.

Päällä on marsipaania. Ihon väristä marsipaania saa, kun sekoittaa 2 osaa vaalenapunaista 1 osaa keltaista ja 1 osaa valkoista marsipaania.

2 kommenttia:

Anna Emiliaana kirjoitti...

Ei vitsi mitkä kakkuset. Sixpackit ja kaikki! Oon joskus kurkkinutkin sun blogiisi, kun huomasin sen Ellun listassa. Herkullisen näköisiä juttja teet. Jatketaan kurkkimista puolin ja toisin. Ja joo, arvasin henkilöllisyyden.. Hyvää syksyä.

Lellu kirjoitti...

Tosi mageet! :D