maanantai 28. kesäkuuta 2010

mustapekka- tomaattitäytteiset jauhelihapihvit


Tässä mukavan erilainen versio arkisiin jauhelihapihveihin:

400 g naudan jauhelihaa
1 dl vettä
0,5 dl korppujauhoja
1 sipuli
1 kananmuna
2 tl oreganoa
vajaa tl suolaa

täyte:

100 g pippurituorejuustoa (esim. mustapekka)
1-2 tomaattia

Sekoita vesi ja korppujauhot, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, jauheliha, muna ja mausteet. Sekoita. Jaa taikina 8 osaan ja taputtele kostutetuin käsin reiluiksi pihveiksi. Leikkaa juusto ja tomaatit 8 viipaleeseen. Nosta pihveille viipaleet ja käännä loppupihvi päälle ja tarkista, että reunat ovat kiinni ja muotoile vielä käsin. Paista pannulla n. 4 min/puoli.

Ei kommentteja: