15 vuotta sitten
tiistai 23. helmikuuta 2010
banaanipannari
Sopiva jälkkäri tai välipala talven rientoihin! Ja vaikka kuvassa näyttää ehkä hieman epäilyttävältä, niin maku on loistava.. Unohdin ottaa kuvan tuoreeltaan, tässä siis yhden yön jälkeen jääkaappi kylminä..=)
Taikina:
5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 l maitoa
4 kananmunaa
Täyte:
3 banaania
3/4 dl ruskeaa kidesokeria
30 g voisulaa
Valmista pannaritaikina lisäämällä jauhojen joukkoon muut aineet, lopuksi kananmunat. Anna taikinan turvota puolisen tuntia. Kaada taikina pellille ja paista 250 asteessa n. 10 min.
Katkaise kuoritut banaanit ja halkaise puolikkaat. Ota pannukakku uunista ja levitä banaanit pannukakun päälle. Ripottele pinnalle sokeri ja valuta voisula ja jatka paistamista vielä 15-20 min. Nauti lämpimänä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti